Fototur til Island i juli 2020. (Du kan se alle billederne i galleriet)

Rejsen ti Island. 
I 2020 havde jeg igen den fornøjelse at besøge island.

Det var et meget mærkeligt år, i forhold til 2015, hvor jeg var der sidst. Det skyldes selvfølgelig Corona og dens restriktioner. Turen ville blive med dagsture ud fra Reykjavik, idet det ikke var sikkert at kunne finde overnatning rundt på Island. 

 2020 il iphone01 2020 il iphone10  

Man startede i en næsten Mennesketom Kastrup Lufthavn. Der skulle bæres mundbind,selv når der skulle indtages et eller andet. Min flyreservation med Iceland Air var også noget anderledes,for der måtte ikke medbringes håndbagage, grundet at man ville undgå at bruge de øverste skabe, pga smitte.Fototasken og Computertasken fik dog aligevel lov at komme ind, da Iceland Air ikke ville tage ansvaret for dem. Det tager 3 timer og 15 min at flyve til Island, men du får 2 timer foræret, da der er en tidsforskel på 2 timer.

Første Hele dag i Island.
Vi var blevet enige om at tage det roligt den første dag på turen og kun køre til Keflavik og rundt på Halvøen der for til sidst al ende på Reykjanes fyrtårn (Reykjanesviti).
I island er man underkastet vejrguderne, men den lokale vejrudsigt er meget nøjagtig, så man kan planlægge på dagen efter vejrudsigten. brug vedur.is 
Turen gik først til "Sandgerdi" , her er der en lille fiskehavn, med lokale fiskere. 

 island1 03 island1 10     

Fra Sandgerdi kørte vi langs kysten og kom forbi et område, hvor der var så mange terner, at man blev om, via et skilt, at holde ekstra lav hastighed for at beskytte fuglene.
Næste stop var ved